Termeni si conditii

Navigarea pe acest site reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularului de contact din site.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre noi doar pentru a va contacta inapoi, prin e-mail sau telefonic.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Zachmann.ro se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa noastra de email, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Zachmann.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Zachmann.ro să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Zachmann.ro să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Zachmann.ro să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Accesul la site

Zachmann.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Zachmann.ro fără acordul scris prealabil al acesteia.

Litigii

Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Zachmann.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

Mai multe detalii privind protectia datelor personale, va invitam sa cititi pagina Politica de confidentialitate.

Aceasta pagina a fost actualizata la 20.03.2022.